Szolovej

Szolovej

Samantha Power fia azzal fenyegeti anyját, hogy Oroszországba költözik

2014. december 11. - Razbojnyik

Az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete, aki a legszenvedélyesebb bírálója Oroszország képviselőjének, Vitalij Csurkinnak, kijelentette, hogy amikor kiskorú fiával veszekszik, az időnként azzal fenyegetőzik, hogy Oroszországba utazik, közli a RIA Novosztyi a washingtoni Stratégiai és Nemzetközi Kutatások Központjára hivatkozva.

„Gyűlöllek téged és elutazom Oroszországba Putyinhoz, ijesztget engem egy-egy kitörésekor, amikor veszekszik velem” – mondta Power. Ugyanakkor az általa elmondottak alapján fia tapintatos és együttérző emberré cseperedik. Maga Power fontos feladatának tartja, hogy felvilágosítsa két kiskorú fiát arról, hogy mi a jó és mi a rossz.

Emlékeztetőül, az Egyesült Államok képviselője 2015-re az Ebolával és az Iszlám Állammal való harcot jelölte meg legfontosabb feladatokként, továbbá a kelet-ukrajnai propaganda ellen is küzdeni szeretne.

Power 2013 augusztusa óta tölti be az Egyesült Államok ENSZ-nagykövetének posztját. A média úgy jellemzi az újságíró és politológus Powert, mint „az Egyesült Államok külpolitikai elitjének új hangját, lelkiismeretét”. A világ száz legbefolyásosabb embere között tartják számon.

Ma - december 9-én - Ukrajna amerikai követe kijelentette, hogy Kijev a Washingtonnal való együttműködés kiszélesítését tervezi.

Eredeti cikk: http://www.aif.ru/politics/world/1401492

süti beállítások módosítása